WIND in de WILGEN
(The Wind in the Willows)

Engelse tekenfilm TV serie over de wereld van de trouwe Mol, de dichterlijke Rat, de wijze Das en de ijdele chique Pad.

Mol en Waterrat wonen aan de zonnige rivierover en leiden een heerlijk zorgeloos leventje. De serene rust wordt slechts af en toe even onderbroken door een ondoordacht plan van Mol of een nieuwe obsessie van Pad, die tenslotte zelfs in de gevangenis belandt. Dan is Pad even niet meer zo overtuigd van zijn briljante persoonleijkheid.

Met meer geluk dan wijsheid ontsnapt Pad uit de gevangenis en komt na veel omzwervingen uiteindelijk thuis. Als daarna een bittere koude winter aanbreekt ziet de wereld er meteen heel anders uit. Voor sommigen blijkt de rivier opeens geen bron van gelukkige momenten, maar een kille harde tegenstander te zijn.

Alle beloftes ten spijt stort Pad zich op zijn volgende passie: vliegtuigen. En dit terwijl Mol al enige dagen op zoek is en alle dieren in opperste staat van bezorgdheid zijn. Terug op Paddenburg, na de meest waanzinnige avonturen, blijkt de irritante Pad een berouwvolle Pad. En als dan eindelijk het voorjaar verschijnt, keert alles zich weer ten goede.


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com