WILD ROSES

Canadese drama TV serie over de vendetta tussen de Henry's en de McGregors, twee families van grootgrondbezitters uit de buurt van Calgary. Ze voeren een verbeten strijd om Rivercross Ranch, een klein maar strategisch belangrijk stuk land. Jarenlang waren er nauwe vriendschapsbanden tussen beide families, maar met de dood van vader KC McGregor kwam daar abrupt een einde aan. De man liet nagenoeg zijn hele fortuin, inclusief het uitgestrekte landgoed Montrose, aan zijn zoon David na, maar het aangrenzende Rivercross Ranch schonk hij tegen alle verwachtingen in aan Max Henry. David voelde zich verraden, en dat werd er niet beter op toen Max even later in het huwelijk trad met Davids voormalige verloofde Maggie Henry.
Nu Max overleden is, moet jonge weduwe Maggie de ranch zelf zien te runnen, maar dat is niet makkelijk met de steenrijke David McGregor in de buurt. David zint immers nog steeds op wraak. Hij heeft er alles voor over om Rivercross Ranch opnieuw tot zijn territorium te kunnen rekenen, zeker wanneer hij ontdekt dat er een enorme voorraad olie onder het domein zit.
Maggie weigert halsstarrig te verkopen en kan daarbij op de steun rekenen van haar dochters Kate, Lucy en de puberende Charlotte. Maar de intense vriendschap van Kate en Lucy met Davids zonen Will en Peter, maakt de zaken er niet gemakkelijker op. Enkel Davids dochter Rebecca staat onvoorwaardelijk achter de plannen van haar vader. Zij weet dat ze dankzij haar steun alles zal krijgen wat haar hartje begeert.

Uitgezonden vanaf 03 oktober 2009 door TV ÉÉN

Acteurs:
Steve Byers = Will McGregor
Michelle Harrison = Kate Henry
Gary Hudson = David McGregor
Kim Huffman = Maggie Henry
Amy Ciupak Lalonde = Rebecca McGregor
Adam MacDonald = Peter McGregor
Sarah Power = Lucy Henry
Clare Stone = Charlotte Henry


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com