WE ARE KLANG

Britse comedy TV serie over Steve Hall, Greg Davies en Marek Larwood, ze belichamen het schepencollege van het stadje Klangbury: een stel idioten zonder weerga. Ze zijn zo incompetent en dom zijn dat ze hun stadje Klangbury aan de rand van de afgrond hebben gebracht. Ontslag dreigt en dus is actie geboden. Het drietal neemt zich voor om voortaan alle problemen op te lossen waar Klangbury mee geconfronteerd wordt. Maar tussen droom en daad staan praktische bezwaren en dan vooral hun eigen stupiditeit.
De onbetwiste leider van het trio is schepen Greg, tevens assistent-burgemeester van Klangbury. Hij kijkt enorm op naar burgemeester Debbie, al is die zo mogelijk nog dommer dan hij. En hij kijkt heel erg neer op de andere twee, die dan ook altijd de volle laag krijgen als er iets fout gaat; en er gaat altijd iets fout. Greg is een bullebak die Steve verbaal en Marek fysiek brutaliseert.
De psychotische Steve is schepen van gezondheid en veiligheid. Hij is verantwoordelijk (in alle betekenissen van het woord) voor alles wat fout gaat. Zoals Greg op zijn kop zit, zo geeft hij Marek ervan langs. Marek is schepen zonder portefeuille en zijn voornaamste functie is die van zondebok en boksbal. De onmetelijke individuele dommigheid van het drietal wordt alleen overstegen door die van hun gezamenlijke acties.

Uitgezonden door KETNET/CANVAS vanaf 2010


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com