TOTALLY SPIES

Franse tekenfilm TV serie over over drie onafscheidelijke vriendinnen die in Beverly Hills wonen. Op een dag ontdekken ze een groot spionage netwerk onder hun huis. Om te voorkomen dat het een en ander uitlekt, wordt het drietal ingelijfd bij de geheime dienst. Zolang hun haar maar goed zit, deinzen de 3 heldinnen nergens voor terug. Sinds die tijd zijn ze spionnen en werken Clover, Sam en Alex voor WHOOP(World Organisation of Human Protection).

Sam is de slimme van het stel... Sam staat met beide voeten stevig op de grond. Ze is behoorlijk volwassen en is als een grote zus voor de anderen! Sam is pienter en de slimste van de klas.
Clover is de populairste spion... Ze is verslaafd aan shoppen, goed in sport en is gek op actie. Ze doet alles impulsief en is altijd bereid de slechterikken een lesje te leren.
Alex is de baby van de drie... Alex is de jongste en de schattigste van de spies. Ze heeft alles voor de spies over, maar ze wordt vaak in de maling genomen door vrienden en slechteriken.
Jerry is de leraar van de spies... Hij stuurt Sam, Alex en Clover telkens op missie. Soms geeft hij ze aanwijzingen en redt hij ze uit netelige situaties.

Uitgezonden door JETIX - CARTOON NETWORK en VT4 vanaf 2001


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com