THAT 70's SHOW

Amerikaanse comedy TV serie over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place. Eric Forman, zijn vier vrienden en zijn vriendin Donna Pinciotti wonen er met veel plezier, maar hun leven gaat niet altijd over rozen.
De hoofdpersonages:
Eric Forman is een slimme jongen, maar komt nogal knullig over.
Donna Pinciotti Het roodharige buurmeisje van Eric. Donna is vrij slim en weet wat ze doet. Later in de serie is ze blond en ze is een tijdlang het vriendinnetje van Eric.
Steven Hyde Steven is de rocker van het stel. Hij ziet vaak dingen die er niet zijn, en doet nogal stoer. Hij laat niet graag zijn “zwakke” kant zien.
Michael Kelso Een domme jongen die verzot is op vrouwen.
Jackie Burkhart Een verwend nest, dat graag haar zin krijgt, en zichzelf fantastisch vind.
Fez Fez is de enige "buitenlander" in de groep. Hij heeft een duidelijk accent en wil graag geliefd zijn en worden door de vrouwen, wat hem helaas niet goed afgaat.
Red Forman De vader van Eric. Red is een oorlogsveteraan en vindt zijn zoon maar dom. Hij kan niet wachten totdat zijn zoon de deur uit gaat. Hij is nogal nors en toont weinig empathie voor de mensen om hem heen.
Kitty Forman De moeder van Eric. Kitty is de huisvrouw en is een parttime verpleegster in het ziekenhuis. Kitty is veel toegankelijker dan Red, maar brengt zichzelf vaak in humoristische situaties. Kitty is een ster in het bakken van brownies.
Bob en Midge Pinciotty Dit zijn de ouders van Donna en de buren van Eric. Zij komen vaak in de serie voor. Bob is een grote goedzak, die het beste voorheeft met iedereen.Uitgezonden in 2007 door COMEDY CENTRAL
2BE in 2008


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com