SPOORLOOS VERDWENEN

Nederlandse drama TV serie over een nieuw rechercheteam dat in opdracht van het Ministerie van Justitie het groeiend aantal vermissingen in de Randstad efficiŽnter moest aanpakken. Het betrof hier een proefperiode van een jaar. Het team te horen gekregen dat het uitstekend heeft gefunctioneerd en mag blijven bestaan.
Het team is nu gestationeerd in Rotterdam. Er werd een nieuwe locatie gevonden op een ponton aan de oever van de Maas. De samenstelling van het team is ongewijzigd. De leiding ligt in handen van Nick van Dam. Nick wordt terzijde gestaan door Heleen Mateur, die de rol van profiler vervult, de rechercheurs Max Noordhof en Timo de Braauw, de bureaumedewerkster Rossi Goedhart en de computernerd Kevin de Jong.
Sommige van de slachtoffers blijken ontvoerd, anderen zijn vermoord en een enkeling heeft er simpelweg belang bij om uit vrije wil te verdwijnen. In Nederland worden per jaar 16.000 aangiftes gedaan in verband met een vermissing, in de meeste gevallen wordt de vermiste binnen drie weken gevonden.

Uitgezonden door de AVRO vanaf 2006

Acteurs:
Cas Jansen = Timo de Brauw - Rechercheur
Jennifer Hoffman = Maxime Noordhof - Rechercheur
Christine van Stralen = Rossi Goedthart - Secretaresse
Michiel Rampaart = Kevin de Jong - Computerexpert
Margreet Blanken = Heleen Mateur - Rechercheur
Chris Tates = Nick van Dam - Leidinggevende
Ruurt de Maesschalck = Raymond Berger - Leidinggevende
Hannah van der Sande = Sarah Nauta - Profiler


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com