the SARAH JANE ADVENTURES

Britse SF TV serie over journaliste Sarah Jane Smith, ze gaat samen met drie tieners en haar genetisch gemanipuleerde zoon Luke de strijd aan met buitenaardse wezens.
Onderzoeksjournaliste Sarah Jane Smith weet hoe ze de wereld moet redden. Met haar oude vriend en metgezel, de ‘doctor’, reisde ze door het heelal. Ze heeft raadsels opgelost, monsters aangepakt en buitenaardse wezens bestreden. Maar Sarah Jane ontdekt al snel dat het leven op aarde net zo mysterieus, spannend en gevaarlijk kan zijn als de ruimte verkennen. Samen met haar nieuwe jonge vrienden Rani, Maria, Clyde en haar aangenomen zoon Lucas, komt Sarah Jane oog in oog te staan met een hele reeks buitenaardse wezens. Sommige zijn buitengewoon aardig, maar andere hebben een uitgesproken veroveringsdrang en vernielen alles en iedereen.
Lucas of Luke Smith is de aangenomen en genetisch gemanipuleerde zoon van Sarah Jane. Hij ziet er uit als elke andere normale tiener, maar hij is heel bijzonder. Lucas heeft dezelfde breincapaciteit als 10.000 mensen, maar van de wereld om hem heen begrijpt hij weinig.
Clyde Langer is zestien jaar, vol zelfvertrouwen en de nar van het team. Hij houdt van voetbal en kunst, maar dat laatste houdt hij liever stil want dat is niet cool. Clyde heeft een gezond gebrek aan respect voor autoriteit.
Rani Chandra is ook zestien en wil net als Sarah Jane journaliste worden. Ze is dan ook erg nieuwsgierig, slim en brutaal. Haar vader is de schooldirecteur. Ze trekt graag op met Luke omdat hij zo slim is. Maar ze is ook gek op Clyde, omdat hij zo rebels is

Uitgezonden door KETNET vanaf april 2010

Acteurs:
Elisabeth Sladen ... Sarah Jane Smith
Daniel Anthony ... Clyde Langer
Tommy Knight ... Luke Smith
Alexander Armstrong ... Mr. Smith
Anjli Mohindra ... Rani Chandra


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com