SABER RIDER and the STAR SHERIFFS

Japanse anime TV serie over Saber Rider een jonge legendarische kapitein, afkomstig uit de schotse hooglanden. Samen met de Star Sheriffs.
Fireball, de jongste coureur en kampioen aller tijden.
Colt, hij heeft een bijna onfeilbare nauwkeurigheid met vuurwapens en fungeert als de schutter aan boord Ramrod.
April Eagle, de dochter van commandant Eagle, en de ingenieur en ontwerpster van het spaceship Ramrod.
Commander Eagle is April's vader en de commandant over de hele vloot en het leger die de United Star Systems moeten beschermen.
In de nabije toekomst hebben de mensen planeten in het heelal gekolonaliseerd en kunstmatige planeten gemaakt. De vrede wordt bedreigt door "outsiders" vanuit de Vapor Zone, een andere dimensie. Ze vallen de kolonisten aan, vernietigen nederzettingen en ontvoeren mensen om in bezit tekomen van verschillende metalen of kristallen uit de bodem.
Saber Rider en the Star Sheriffs, is een eenheid van speciale agenten binnen de Cavalerie Command, die onderzoek doen naar misdrijven in deze nieuwe kolonies. Om te kunnen strijden en een kans te hebben tegen de overmacht van "Outsiders" wordt de "Ramrod Equalizer Unit" ontwikkeld, een ruimteschip dat het vermogen heeft om te veranderen van een ruimteschip in een krachtige robot. Zo kunnen ze de kolonieŽn beschermen te de "Outsiders "

Uitgezonden door SKYCHANNEL in ??


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com