ROYAL PAINS

Amerikaanse dokters TV serie over Hank, hij is de 'rising star' van het New York City Hospital, tot hij alles kwijt raakt na een medische fout.
Achtervolgd door schuldeisers en op de rand van een zenuwinzinking, besluit zijn jongere broer Ewan om Hanks leven terug op de rails te zetten.
Hij nodigt zijn broer uit voor een weekendje in de Hamptons, een luxueus paradijs voor de 'rich and famous'.
Bij hun aankomst in de Hamptons vallen Hank en Ewan van de ene verbazing in de andere. Wanneer Hank als bij toeval en op indrukwekkende wijze het leven van een welgestelde dame redt, gaat de bal aan het rollen.
De steenrijke Duitser Boris stelt Hank voor om de nieuwe 'dokter op aanvraag' voor de rijken van de Hamptons te worden.
Hoewel dokter Lawson aanvankelijk weigerachtig tegenover het aanbod staat, lijkt hij meer en meer de voordelen in te zien van zijn potentiŽle nieuwe job. Bovendien maakt de knappe dokter Jill Casey, die de leiding heeft in het lokale ziekenhuis, een diepe indruk op hem...
Wanneer Jill aan Hank vraagt om ook een paar van de minder fortuinlijke inwoners te helpen, komt Hank steeds vaker voor de moeilijke keuze te staan die hem in eerste instantie zijn baan kostte: zichzelf helpen door de rijke patiŽnten voorrang te geven, of de mensen helpen die er het meeste nood aan hebben...

Uitgezonden door 2BE vanaf 05 juni 2011

Acteurs:
Mark Feuerstein ... Dr. Hank Lawson
Paulo Costanzo ... Evan R. Lawson
Jill Flint ... Jill Casey
Reshma Shetty ... Divya Katdare


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com