the POWERS THAT BE

Amerikaanse comedy TV serie over een onhandige en enigszins naïeve politicus die in Washington woont met zijn gestoorde familie.
Hij verkeert al jaren in dezelfde uitzichtloze positie als senator voor de Democraten, aangemoedigd door zijn onvermoeibare echtgenote Margaret die geobsedeerd is door de ambitie ooit de First Lady van de Verenigde Staten te worden.
Caitlyn Van Horne is hun neurotische, ijdele dochter die getrouwd is met het onbeholpen congreslid Theodore Van Horne, lid van de Republikeinse Partij.
Theodore is een diep ongelukkige slapjanus die in de conversatie niet veel verder komt dan te mompelen over zijn voornemen zich van het leven te beroven, in de hoop ooit nog eens aandacht te krijgen.
Hun tienjarige zoontje Pierce loopt altijd rond in zijn beste kleren voor het geval dat er fotografen in de buurt zouden zijn.
De huishoudelijk hulp Charlotte die doodsbang is voor haar mevrouw.
De aardse Sophia Lipkin, een onwettige dochter van de senator die hij tijdens de oorlog blijkt te hebben verwekt en de enige met gezond verstand.
Haar aanwezigheid maakt het gezinsleven in huize Powers er niet harmonieuzer op. De naaste medewerkers van de senator, persvoorlichter Bradley Grist en persoonlijk assistent Jordan Miller die bovendien de maîtresse is van Bill Powers.


Uitgezonden in de jaren '90 door de VPRO


Acteurs:
John Forsythe ... Sen. William Franklin Powers
Holland Taylor ... Margaret Powers
Eve Gordon ... Jordan Miller
Valerie Mahaffey ... Caitlyn Van Horne
Elizabeth Berridge ... Charlotte
Peter MacNicol ... Bradley Grist
David Hyde Pierce ... Theodore Van Horne
Robin Bartlett ... Sophie Lipkin
Joseph Gordon-Levitt ... Pierce Van Horne


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com