the No. 1 LADIES DETECTIVE AGENCY

Britse comedy/drama TV serie over Precious Ramotswe, een vrouwelijke detective in Botswana en de eigenaar van de 'No. 1 Ladies Detective Agency'. Het eerste en enige detectivebureau in Botswana onder vrouwelijk beheer. Precious is kien, hartelijk, en wil niets liever dan mensen helpen met de problemen in hun leven.
Als de vader van Precious sterft, vreest ze dat haar ex zijn klauwen in de erfenis wil slaan. Daarom verkoopt ze haar 180 koeien en trekt ze naar de hoofdstad van Botswana om haar jeugddroom waar te maken: een detectivebureau beginnen. Haar eerste klanten zijn Happy, een rijke vrouw die de identiteit wil laten natrekken van een oude man die beweert haar vader te zijn, en Alice, die haar man verdenkt van ontrouw. Precious bijt zich ook vast in de ophefmakende ontvoering van een kleine jongen, vermoedelijk het werk van muti-toverdokters die menselijke ledematen verwerken tot medicijnen
Het zijn gelukkig geen complexe mysteries die Mma Ramotswe moet oplossen - het gaat over de problemen van alledag, een man die een minnares heeft, een werknemer die zijn baas probeert op te lichten, een kind dat verdwijnt.

Uitgezonden door ACHT vanaf juni 2010

Acteurs:
Jill Scott ... Precious Ramotswe
Anika Noni Rose ... Grace Makutsi
Lucian Msamati ... JLB Matekoni
Desmond Dube ... BK
Thabo Malema ... Charlie
Tau Maserumule ... Fanwell


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com