NI HAO KAI LAN!

Amerikaanse tekenfilm TV serie over Kai-lan ze begroet jou elke dag met Ni Hao! Dat betekent hoi in het Chinees! ! Ze is een vrolijke peuter van 5 jaar oud en en wil dat jij met haar en haar vriendjes komt spelen. Dit zijn haar vriendjes; Rintoo, de tijger, Tolee de Koala en Hoho het aapje! Samen met Kai-lan beleven ze de leukste avonturen en ze spreken Nederlands en Chinees!

Kai-lan Chow: kai-Lan is een speelse, avontuurlijke preschooler. Ze is bijna 6 jaar, spreekt zowel Nederlands als Chinees Mandarijns, en is super opgewekt om haar taal, haar cultuur, en haar speeltijd met haar dierlijke vrienden en kinderen te delen.

YeYe: YeYe is de grootvader van Kai-lan. Zijn naam betekent in het Chinees Mandarijns ook het woord "grootvader". Hij heeft geen andere naam. Hij geef veel Chinese tradities aan zijn kleindochter door. YeYe voorziet Kai-Lan van zachte begeleiding, die haar ertoe brengt om haar zelf te laten nadenken.

Tolee: Tolee is een vijf jaar oude kaola beer die panda slippers draagt, en in een boot in een boom woont.

Hoho: Hoho is 3 jaar oude aap, en is daarmee de jongste van Kai-lan's vrienden. Hij zit vol energie en hij kan heel erg goed springen. Hij staat graag in de belangstelling en houdt van knuffelen.

Rintoo: Rintoo is een 5 jaar oude tijger. Rintoo houdt van avontuur en sensatie, maar hij is daarnaast een lieve en zorgzame tijder die veel van zijn vrienden houdt. Ook heeft hij heeft een hele coole auto. Hij is vaak een beetje boos, en heeft zo nu en dan levenslessen van Kai-lan en de andere vrienden nodig.

Lulu: Lulu is een roze neushoorn. Zij houdt ervan om te vliegen, en helpt haar vrienden om hoge plaatsen te bereiken.


Uitgezonden in 2009 door NICKELODEON en COMEDY CENTRAL


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com