MY LITTLE PONY

Amerikaanse tekenfilm TV serie over de kleine pony's in regenboogland.
Een geest laat zich alleen zien aan de baby pony's want als Megan er is, ziet ze niets. Als de geest verandert in een mooi en mysterieus wezen, verwoest ze per ongeluk Landgoed Paradijs, ze doet dit echter niet expres want ze probeert haar opa te redden. Als de pony's land Paradijs weer gaan opbouwen, helpen ze het mysterieuze wezen bij het verslaan van Squirk en de gemene Octupus.
De gevluchte bloemen.
Het mooie bloemenvolk Flories vlucht Ponyland binnen. Ze worden namelijk achterna gezeten door de lelijke Crabnaties. Posey vindt dat ze de Flories moeten helpen, maar zij weet helaas niet dat de Flories ook niet echt aardig zijn. Binnen de kortste keren hebben de Flories heel het landgoed vernietigd. De pony's leren al snel dat schoonheid niet altijd betekent dat ze ook vriendelijk zijn. Samen met de Crabnaties proberen de pony's de Flories te verslaan. De Crabnaties blijken veel aardiger te zijn van ze op het eerste gezicht leken...
De geest van landgoed Paradijs komt te hulp.
Squirk en de gemene octopus nemen sommige pony's gevangen. Ze proberen zelfs het landgoed Paradijs te laten overstromen. Gelukkig biedt hun vriend De Geest een helpende hand.

Uitgezonden in 1988-1989 door VERONICA
SKY CHANNEL
RTL4


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com