MOSES JONES

Britse 3-delige politie TV serie over misdaad en moord in het Oegandese milieu van Londen, waar niets is wat het lijkt en iedereen wel iets te verbergen heeft.
In de rivier de Theems drijft het lijk van een man wiens armen en benen zijn teruggenaaid aan zijn romp. Als gevolg van de vondst gaat er een golf van angst door de immigrantengemeenschap.
De rechercheurs Dan Twentyman en Moses Jones worden op de zaak gezet. Maar bij alle taxichauffeurs, restaurantmedewerkers en anderen bij wie ze hun licht opsteken, lopen ze tegen een muur van zwijgzaamheid op. Jones en Twentyman hebben geen idee of het bij de mysterieuze dode ging om een rituele moord, terrorisme, georganiseerde misdaad of het werk van een gestoorde. Naarmate het onderzoek vordert, komt er nog veel meer narigheid aan het licht, zoals willekeurige mishandelingen, een in brand gestoken bordeel en de mogelijke betrokkenheid van een voormalig kampioen zwaargewicht en een parlementslid. En er is ייn naam die de hele tijd blijft opduiken. Tijdens de zoektocht die volgt, stuiten de twee rechercheurs op een wel heel verrassend verhaal...

Uitgezonden door CANVAS 21-28 mei en 04 juni 2010

Acteurs:
Shaun Parkes ... Moses Jones
Matt Smith ... Dan Twentyman
Wunmi Mosaku ... Joy
Eamonn Walker ... Solomon
David Fishley ... Paul
Femi Elufowojo ... Peter
Jude Akuwidike ... Matthias Mutukula
Christianne Oliveira ... Lita
Obi Abili ... Joseph
Tom Goodman-Hill ... DCI Dick Catherwood
Indira Varma ... Dolly
Dennis Waterman ... Frank Costello


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com