MORE THAN ANYTHING

Duitse komische/royalty TV serie over het adelijke geslacht, von Thorwald.
Prins Friedrich von Thorwald is het hoofd van een gerespecteerde adellijke familie en bezit ook een behoorlijk businessimperium.
Het statuut van het geslacht von Thorwald bepaalt dat deze titel en alle bezittingen die daarbij horen enkel kunnen worden overgedragen op een mannelijke erfgenaam, en die heeft hij niet.
De oude en zieke prins wil echter niet dat alles in de handen van zijn machtswellustige zus Beate komt.
Daarom heeft hij zijn persoonlijke assistent Dr. Gesswein de delicate opdracht gegeven een vrouw te zoeken die hem een zoon wil schenken.
Zijn keuze is gevallen op de jonge studente Ursula Kaminski die zelf niet weet dat ze dochter is van de Graaf en Gravin von Lichtenthal, n van de meest hoogaanstaande families in Duitsland.
Uit het niets krijgt Ursula te horen dat ze de identiteit van haar echte ouders te weten kan komen op de voorwaarde dat ze Prins Friedrich een zoon schenkt.
Hoewel ze geschokt is door het voorstel, moet ze toegeven dat ze eerder gefascineerd is door de persoonlijkheid van de Prins.
Beate von Thorwald vermoedt dat haar broer iets van plan is en zodra Ursula het voorstel van Prins Friendrich aanvaardt, bedenkt Beate het ene slechte plan na het andere: ze moet en zal de erfenis van haar broer bemachtigen.

Uitgezonden door VITAYA vanaf 30 mei 2008

Acteurs:
Maximilian Schell = Friedrich Frst von Thorwald
Hans-Peter Korff = Joseph Bachschuster
Roland Koch = Dr. Ulrich Gesswein
Daniela Ziegler = Beate von Thorwald
Rike Schmid = Ursula Kaminski


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com