MARRIED SINGLE OTHER

Britse 6-delige comedy TV serie over drie koppels die worstelen met de vraag wat het in deze tijd betekent om een koppel te zijn. Ze zijn respectievelijk getrouwd, vrijgezel of ‘iets anders’.
Dickie en Babs zijn getrouwd, al is Babs niet zeker of ze daar nog altijd blij mee is. Ze ergert zich aan Dickie, die zijn dagen vult met het bedenken van geweldige ideeën waarvan nooit iets in huis komt.
Clintis vrijgezel. Hij is nog nooit twee keer met hetzelfde meisje naar bed geweest, maar een ontmoeting met de oogverblindende Abbey brengt daar verandering in. Clint voelt zich genoodzaakt zijn onenightstandvisie op relaties te herzien. Maar eerst moet hij Abbey nog bewijzen dat hij klaar is om zich te settelen en haar een leven lang trouw te blijven.
Lillie en Eddie, die al sinds hun prille jeugd samen zijn en zielsveel van elkaar houden. Ze zijn niet getrouwd, niet single en hebben dus ‘iets anders’ met elkaar. In de zestien jaar dat ze samen zijn, heeft Eddie Lillie wel al zestien keer ten huwelijk gevraagd, maar ze heeft nog nooit ‘ja’ gezegd, naar eigen zeggen omdat ze hem veel te graag ziet om met hem te trouwen.

Uitgezonden door ÉÉn vanaf 31 augustus 2010

Acteurs:
Shaun Dooley ... Eddie
Lucy Davis ... Lillie
Dean Lennox Kelly ... Dickie
Jack Scanlon ... Joe
Ralf Little ... Clint
Amanda Abbington ... Babs
Tom Kane ... Harry
Miranda Raison ... Abbey
Leila Mimmack ... Gina


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com