LOVE is in the AIR

Duitse romantische/comedy TV serie over Nelly, haar hart wordt gebroken wanneer haar verloofde Jens haar bedriegt met haar beste vriendin... op haar huwelijksdag. Halsoverkop vlucht ze weg uit haar vertrouwde omgeving en belandt in Berlijn. Ze gaat er aan de slag bij Starline, een exclusieve luchtvaartmaatschappij voor al wie naam en faam heeft. Ook het bedrijf zelf blijkt een glamoureus wereldje te zijn, waar stormachtige affaires tussen personeelsleden geen uitzondering zijn. Nelly besluit zich hierin niet te mengen. Maar dat is buiten enkele mannen gerekend...
De eerste die Nelly van haar beslissing kan brengen is de knappe piloot Mark. De tweede is Konstantin, grote baas van Starline en de oudere broer van Mark. Volledig ingenomen door zijn werk, is Konstantin er zich nauwelijks van bewust dat ook Judith, mede-eigenaar van Starline, stapelverliefd op hem is. En laat Judith nu net niet het type zijn dat enige competitie duldt... Tenslotte is er nog Nelly’s nieuwe buurman Nils, een timmerman. Het type waar elke vrouw voor valt, alleen heeft hij dat zelf niet door. Hij staat op het punt zijn vriendin Melanie ten huwelijk te vragen, maar zijn plannen worden gedwarsboomd door zijn tienerzussen die het beu zijn op het platteland te leven. Ze willen niets liever dan bij hem intrekken.
Drie mannen die bijna perfect zijn voor Nelly... maar welke is voor haar de ware? Kan ze van eeuwige rokkenjager Mark een toegewijde echtgenoot maken? Of zit er achter de afstandelijke houding van Konstantin dan toch een droomprins verscholen? Of misschien is Nils, die gaandeweg Nelly’s beste vriend wordt, degene waarnaar ze al haar hele leven op zoek is. Wie heeft de sleutel tot Nelly’s geluk?

Uitgezonden door VRT in 2007
en VIJFTV vanaf 11 december 2006

Acteurs:
Alissa Jung = Nelly Heldmann
Raphaël Vogt = Nils Heyden
Laurent Daniels = Volker Möllenkamp
Nicole Ernst = Katrin Meyer
Sonja Gerhardt = Alexandra 'Alex' Heyden
Matthias Matz = Henning Kossmann
Marie Munz = Judith von Bütow
Matthias Paul = Konstantin Eppinger
Jannek Petri = Mark Eppinger


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com