LAZER TAG ACADEMY

Amerikaanse animatie TV serie over de 13-jarige Jamie Jaren, die leeft in het jaar 3010, reist terug in de tijd naar 1980 om haar voorouders te helpen, de tieners Tom en Beth en de peuter Nicky.
De kinderen hadden bescherming nodig van een ander futuristisch wezen tegen de slechte Draxon, leider van een groep genetisch gemanipuleerde weerwolf-achtige wezens genaamd Skuggs wiens ruimteschip was neergestort in de Atlantische Oceaan op een bepaald punt in het verleden, maar ze waren door professor Olanga onwetend van het gevaar ontwaakt uit de schijndood in 3010.
De Skuggs reisden terug in de tijd om Beth te vernietigen, omdat ze uiteindelijk het Starlyte pistool en de Starsensor (twee real-life Lazer Tag producten) zou creŽren, welke worden gedragen door Jamie. Met deze machines kon Jamie te concurreren in de Lazer Tag toernooien van haar tijd, maar in de handen van bepaalde personen, is een Starlyte geschikt voor het produceren van de effecten om materie en energie te manipuleren op moleculaire schaal en met gebruik van de Starsensor, te reizen door de tijd.
Beth en Tom's ouders, Andrew en Genna Jaren, waren meestal onwetend aan de gevechten met de weerwolf-achtige wezens en geloofden dat Jamie een buitenlandse uitwisselingsstudent was.

Uitezonden door ?? in ??


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com