LAIN - SERIAL EXPERIMENTS

Japanse anime TV serie over Lain, een jonge scholiere, teruggetrokken en zwijgzaam. Ze is nog altijd geshockeerd door de onverklaarbare zelfmoord van haar klasgenote Chisa, wanneer ze kort hierna een e-mailtje krijgt van dit zelfde gestorven meisje! Dan beginnen zich vreemde voorvallen voor te doen. Nieuwsgierig besluit ze op het net te zoeken naar een verklaring voor deze absurde gebeurtenissen. Tijdens haar speurtocht plegen nog anderen zelfmoord en ieder van hen schijnt te hebben deelgenomen aan vreemd soort spel op het net. Lain wordt langzaam maar zeker steeds meer geconfronteerd met het mysterie van haar eigen bestaan.

Hier in de wired bestaat geen behoefte aan het fysieke. Er is geen noodzaak voor het lichaam. Sterven is slechts het lichaam achterlaten. Lain, je hoeft daar niet te blijven. Kom tot mij. Wie ben je? Ben je ..god? Op het Wired bestaat iets dat zich 'god' laat noemen. Niemand kent diens persoonlijkheid, oorsprong of ware naam. Lain Iwakura staat een openbaring van een van de grootste raadselen ter wereld te wachten. Voor Lain is er nu daadwerkelijk sprake van een openbaring.

Lain vervolgt haar zoektocht naar de waarheid op het wired. Een reis, die een constante confrontatie met het wezen dat zich Deus laat noemenbetekent. Is het mogelijk dat zoiets als een god bestaat in het wired? En overwelke macht beschikt dit wezen dan? Welk doel streeft het na? Het zal niet meer lang duren voor Lain geconfronteerd wordt het raadsel van haar eigen bestaan. Wie is zij? Dit is de langverwachte conclusie die zich werkelijk afspeelt in de virtuele wereld. Zal de buitengewone ontknoping van deze droomreis tussen realiteit en virtualiteit de gehoopte antwoorden brengen? Zonder twijfel, maar geen van de antwoorden zal voldoen aan de zekerheden en verwachtingen van de real world. Weet vanaf nu, dat de wired bestaat.

Uitgezonden door CANAL+ in ??


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com