LACE

Amerikaanse mini TV serie over de mooie filmster lilli, ze is op zoek naar haar moeder, er komen er 4 in aanmerking,maar wie van deze 4 bitches is haar echte moeder. Vier vrouwen worden op het hoogtepunt van hun carriere door Lili, de wereldberoemde jonge filmster, naar New York ontboden voor een bijeenkomst in he Pierre hotel.
'Wie van jullie vier sekreten is nu eigenlijk mijn moeder?' is de indringende en compromiterende vraag die Lili hen stelt.
Is het Pagan Trelawney, de huidige Lady Swan, een rustige Engelse aristocrate, die net als Lili ooit een verhouding had met een koning?
Of Judy Jordan, de ambitieuze Amerikaanse zakenvrouw, die aan het hoofd staat van 's werelds best verkochte vrouwenblad en eens Lili's persagente was?
Of Kate Ryan, sterreporter en bestseller-auteur, die ooit een gewraakt artikel over Lili schreef?
Of is het Maxine Pascale, de vermaarde Parijse binnenhuisarchitecte die nu een beroemd wijnchateau beheert en eens geschokt moest ervaren hoe haar te jonge zoon door Lili in de kunst der liefde werd ingewijd? En waarom is Lili, de mooie maar o zo kwetsbare vrouw, zo geinteresseerd in die vraag?Uitgezonden door ?? in de begin jaren '80


Phoebe Cates = Lilli


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com