"KESSLER"

Engelse drama TV serie over Ludwig Kessler een gestapo baas die naar Zuid Amerika was uitgeweken en zo zijn terechtstelling voor gepleegde oorlogsmisdaden kon ontlopen.
Hij was de meest gevreesde vijand van Lifeline, de organisatie van "Secret Army"
36 jaar later interviewt een Belgische TV journalist, Van Eyck, de rijke Duitse industrieel Manfred Dorf, en confronteert hem voor de camera met zijn ware identiteit, Ludwig Kessler. Dorf ontkent, maar leeft op een tijdsbom. Vroeg of laat zal iemand hem ontmaskeren. Om zijn theorie kracht bij te zetten, nodigt Van Eyck leden van Lifeline - Albert, Monique en Natalie uit in de studio.
Ook anderen zijn erg geÔnteresseerd in Kessler, waaronder Bauer, lid van de Duitse Intelligentie Dienst, toegewijd aan het opsporen van voormalige Nazi's die nog actief zijn binnen de Duitse Bondsrepubliek en Mical Rak, een aantrekkelijke IsraŽlische op zoek naar wraak omdat Kessler haar ouders naar Dachau stuurde.
Maar Kessler is een geduchte tegenstander. Hij heeft hooggeplaatste vrienden en heeft niets van zijn wreedheid en psychotische ijver verloren.
Hij is een leidende figuur in het moderne Nazi legioen en hoopt, met de hulp van "Kameraden" in Zuid-Amerika en over heel de wereld, het Vierde Duitse Rijk te vestigen.
Hij is niet van plan zijn droom zonder enige strijd op te geven.

Uitgezonden door TV10

Acteurs:
Clifford Rose ... Ludwig Kessler
Alan Dobie ... Richard Bauer
Nitza Shaul ... Mical Rak
Ralph Michael ... Colonel Hans Ruckert
Alison Glennie ... Ingrid Dorf
Nicholas Young ... Franz Hoss


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com