INHUMANOIDS

Amerikaanse animatie TV serie over monsters van onder de aardkorst, de Inhumanoids, drie elementaire wezens. De leider was Metlar, een vulkanische type vuurballen kon gooien en hij had de macht om beelden te animeren. Rank, een monster als een plant, had geweldige regeneratieve vermogens en krachtige rank armen. De laatste van het trio was D. Compose, een angstaanjagend wezen met een zichtbare ribbenkast die kon weer elk organisch wezen in een zombie veranderen met een enkele aanraking.
Lang geleden werden de Inhumanoids verslagen in een gevecht met drie andere elementaire wezens bekend als Mutores-de rotsachtige Graniet (geleid door Granok), de machtige Redwoods (onder leiding van Redlen) en de magnetische Magnakor, die zich kon splitsen in twee vormen, en ijzige Crygen vurige Pyre. Gezamelijk vochten de Mutors tegen hun gemeenschappelijke vijand, en de Inhumanoids werden verbannen naar ondergrondse gevangenissen, waar ze oneindig in de tijd zouden blijven.
Vervolgens zijn er een aantal domme mensen die ze opgegraven.
Vechtend aan de kant van de mensheid tegen het kwaad van de Inhumanoids was er een groep van wetenschappers bekend als Earth Corps, onder leiding van geoloog Herc Armstrong. Ze onderzochten de mysteries onder het oppervlak van de aarde, en droegen daarbij machtige gepantserde kostuums, ontworpen door Dr Derek Bright een groepslid. Brights pak had steenzaag-klauwen en Armstrongs pak bevatte een titanium grappling hook. Verder naam deel in de groep Earth Corps archeoloog/voertuig ontwerper Ed "Auger" Augutter (met een grote boor voor zijn rechter-arm) en de chemicus/spelonkenonderzoeker Jonathan "de curator" Slattery (hij kon verschillende vloeistoffen sproeien). Sandra Shore, de groeps weldoener, trok bij de gelegenheid soms ook een pak aan.
Nadat het Earth Corps de achtergrond van de Inhumanoids kende, gingen ze de samenwerking aan met de Mutores om het op te nemen tegen Metlar, Rank, D. Compose en hun kwade menselijke lakei, Blackthorne Shore (Sandra's broer).
De groep heeft ook te maken gehad met de angstaanjagende, zombie-achtige Nightcrawler, een voormalig medewerker van Blackthorne's die waren omgevormd tot een undead monster door D. Compose.

Uitgezonden door SUPERCHANNEL in ??


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com