I'm in the BAND

Amerikaanse muzikale/comedy TV serie over Tripp Campbell, hij wint een diner met zijn favoriete band, "Iron Weasel", door drie vragen goed te beantwoorden. Na het diner rocken ze in de garage van Tripp ťťn van de nummers die "Iron Weasel" heeft geschreven: "Trek aan m'n vinger". De band vindt dat Tripp goed gitaar kan spelen, en Tripp wil wel graag als lead gitarist in de band komen spelen, maar ze vinden hem nog te jong.
Later komt hij er achter dat ze in een bus wonen en zegt hij dat ze op zijn school geŽerd zullen worden als "Band van de Eeuw", echter wanneer ze het podium op gaan om te zingen worden ze weggestuurd. Ze komen erachter dat Tripp loog maar accepteren hem toch als het nieuwste lid van "Iron Weasel".
Tripp laat ze in het gastenverblijf van zijn moedrs huis wonen, nadat hij zijn gescheiden moeder ervan overtuigd heeft dat de leden van de band goeie voorbeelden voor hem zullen zijn.
Tripp heeft hoge verwachtingen van de band en probeert er alles aan te doen om de come-back van de Band te laten slagen.
De leden van "Ōron Weasel" zelf weten zich echter altijd weer te vinden in de meest onmogelijke situaties door hun maffe ideŽen, maar Tripp en de Band worden het altijd wel weer eens en dan doen ze wat ze het liefst doen....Rock-n'Roll spelen!

Uitgezonden door XD DISNEY vanaf 22 aug. 2010

Acteurs:
Logan Miller = Tripp Ryan Campbell
Steve Valentine = Derek Jupiter
Greg Baker = Burger Pitt
Stephen Full = Ash
Caitlyn Taylor Love = Isabella "Izzy" Fuentes
Aaron Albert = Jared
Beth Littleford = Beth Campbell
Katelyn Pacitto = Lana
Raini Rodriguez = Arlene Roca


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com