HERTENKAMP

Nederlandse komische 6-delige TV serie over het ongewone dagelijks leven van de bewoners in de villa Hertenkamp.
Het lesbische stel, actrice Grace Keeley en talkshowpresentatrice Patty Paltier, Grace, is een actrice die leeft voor haar werk en daarbij haar levensgezel, de tv-presentatrice Patty niet ontziet. Hun relatie is er n waarbij heftige confrontaties in heel Hertenkamp doorklinken. Om haar emoties de baas te blijven wordt Patty bijgestaan door haar rij-instructrice Willemien, die een geheel eigen methode heeft ontwikkeld voor het behalen van het rijbewijs.
Het spirituele echtpaar Wiebe en Eva en hun cursiste Wies. Het echtpaar Eva en Wiebe ontwikkelt in een vleugel van de villa een spirituele academie. De cursussen die zij geven, leiden zeker niet bij alle bewoners van Hertenkamp tot de gewenste resultaten. Voor Patty en Grace is het een smet op Hertenkamp. En van de cursisten, Wies ontwikkelt een diepere relatie met Wiebe, en Eva gaat op haar eigen wijze een diepere relatie aan met het spirituele. Dit kan niet zonder gevolgen blijven voor de ontwikkeling van hun zoon Toto die mede door zijn relatie met Anne-Claire meer en meer een kant op gaat, die zijn ouders nu juist hebben afgewezen.
De vrijgezel Max Bakker en ex-man van Patty, is werkeloos en depressief. Zijn kleine en grote angsten houden hem aan het huis gekluisterd. Wanneer hij een stap verder buiten de deur durft te doen, moet hij dat helaas weer met een teleurstelling bekopen.

Uitgezonden vanaf feb. 1988 door de VPRO

Acteurs:
Alix Adams ... Eva
Jop Joris ... Toto
Marcel Musters ... Max
Aat Nederlof ... Clarc
Joan Nederlof ... Grace
Finn Poncin ... Wiebe
Frank Sheppard ... Douanier
Maureen Teeuwen ... Patty
Jeroen Willems ... Alexander
Georgina Verbaan ... Anne-Claire
Joke Tjalsma ... Wies Koolhaas


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com