GEMENE VERHALEN

Nederlandse 13-delige jeugd TV serie met op zichzelf staande verhalen, allemaal met een onverwacht einde.
Geschreven door Jean Ummels.

Uitgezonden door VERONICA vanaf 1987

ARTHUR, gaat over de twaalfjarige Arthur, die een veelbelovende toekomst als pianist tegemoet gaat. Zijn ambitieuze ouders schermen hem af van de buitenwereld, waardoor hij zich erg ongelukkig voelt.

OP Z'N FRANS, gaat over een succesvolle detective (Hidde Maas) de opdracht een vermist grootindustrieel op te sporen. De man heeft een twijfelachtig verleden.

de TANDARTS, gaat over bedrog in meervoud, met cocaïne als drijfveer.

KREEFT, gaat over de strijd van een milieuorganisatie tegen de lozingen van een chemische fabriek.

WONDERBOY, gaat over een succesvolle jonge zakenman die de opdracht krijgt een klooster met geneeskrachtige baden uit de rode cijfers te halen. Hij lost de problemen op, maar de kloosterleiding is niet blij met met de aanpak.

BLIND, gaat over een vrouw die haar man vermoordt. Wanneer zij hem gaat begraven in het bos, is er een blinde man vogelgeluiden aan het opnemen.

de BOM, gaat over Ben Treffers (Haye van der Heyden), hij zwalkt eenzaam rond bij een luchtmachtbasis. Eens had hij een bloeiende carrière als jachtvlieger, maar nu is hij ontslagen.

de VOYEUR, gaat over een jong paar, dat zijn liefdesleven een nieuwe impuls wil geven. De overbuurvrouw levert de inspiratie.

ZWANGER, gaat over Michel (Gunar Gritters Doublet), hij komt uit de gevangenis na een straf van enkele jaren te hebben uitgezeten. Zijn vriendin Claire (Wilke Durand) blijkt zwanger te zijn van zijn broer (Willem Boogaard).

de BOKSER

de JACHT

STENNIS


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com