FLUFFY GARDENS

Ierse animatie TV serie over een tal van schattige beestjes in Fluffy tuinen, een prachtige plek waar gelukkige, soms speelse kleine dieren hun dagelijks leven laten zien, zoals waar ze wonen en wat hun probleempjes zijn.

Dit zijn de dieren die in Fluffy Garden wonen.

Paolo de kat, een speelse kat die een geheim heeft hij is slim, maar eigenlijk wil hij een gewonen kat zijn.
Tooty de Olifant, is een slanke getrainde olifant die houdt van joggen, skien en zwemmen, hij hoopt ooit nog eens een gouden medaille te winnen.
Lola de Fruitvlieg, is een eigenzinnige fruitvlieg, die de hele dag slaapt en s'nachts lange wandelingen wil maken. Ze heeft n probleem ze ziet heel slecht.
Lenny de Octopus, is zeer lui en rommelig en ruimt nooit iets op.
Colleen de Koe, houdt ervan om in het veldje achter haar huis te staan en naar de sterren te kijken. Ze hoopt ooit nog eens de sterren van dichtbij te kunnen zien.
Sparkles de Aap, houdt van slingeren in de bomen en ze houdt van bananen (vooral banaan splits!).Sparkles houdt ook van praten. Oh ze gaat maar door en door en niemand krijgt er een woord tussen.
George de Gemene Gele Hond, is een gemene humeurige hond, die altijd met zijn verkeerde been uit bed stapt. Hij heeft een hekel aan alles en zal dat ook aan iedereen vertellen.
Camille de Krokodil, is een speelse krokodil die graag ballerina wil worden.... maar ze is nogal onhandig.
Johnson de Panda, is graag in zijn mooie tuin. Hij vind zijn tuin het belangrijkste op de wereld en is altijd bang dat iemand op zijn bloemen zal trappen
Mavis de Pony, doet alles heel langzaam en zorgvuldig en is altijd bang dat hij zich pijn zal doen.
Reg Wee de Puppy, is een gelukkige puppy die graag met zijn staart kwispelt, maar nog liever zijn vrienden helpt.
Mrs Toasty het Schaap, heeft een warm wollig jasje aan, maar als het warm in de tuin is heeft ze heel veel moeite om een beetje af te koelen.
Rex het Varken, is een heel tevreden varken dat houdt van lachen, hij is een meester-kok een houdt van eten koken en eten!
Fudge & Lilly zijn twee Kittens, die ondeugend zijn en houden van spelen, het liefst halen ze een truc uit met een nietsvermoedende buurman.
Bill het Vogelbekdier, woont op een boot en is erg vergeetachtig
Harold de Hamerhaai, heeft een heel goed reukvermogen. Dieren kent hij niet, hij kan geen kat van een hond onderscheiden en dat is wel een probleem als je in Fluffy Gardens woont.
Henny het Nijlpaard, is een zeer actief nijlpaard, die speelt in het Fluffy Tuinen voetbalteam. Ze verslaat zelfs Tooty met tennis. Na al dat sporten gaat ze lang weken in bad, Henny houdt van baden.
Mildred de Mol, denkt dat ze zich met iedereen kan bemoeien en gluurt bij iedereen maar dat pakt wel eens verkeerd uit.
Pertree de Beer, is een grote beer die houdt van fietsen door het Blueberry Bos. Omdat hij zo groot is zijn de dieren soms wel bang voor hem maar dat wil hij helemaal niet. Hij houdt van verhalen vertellen alleen duurt dit wel erg lang want hij verteld heel langzaam.
Pip de Eekhoorn, is een zeer jonge kleine eekhoorn die leeft diep in het bos. Ze houdt van zoete dingen, vooral taart! Soms, als ze iets verkeerd doet of een fout maakt, durft Pip niet de waarheid vertellen.
Stinky het Stinkdier, houdt van het maken van dingen. Hij kan allerlei dingen in en om zijn huis maken, met wat plakband, kan hij raket-schepen, model-kastelen en misschien zelfs een robot maken.
Scoopy het Roze Konijn, houdt van ijs ze kan altijd ijs eten. Ze stelt ook veel vragen die haar soms wel problemen kunnen geven.
Sebastian de Kangeroe, draagt een grote rode tas inplaats van zijn zakje. Het is verbazingwekkend hoeveel Sebastian in zijn tas heeft! Hij houdt ervan zijn spullen te delen, behalve zijn tas.
Ster de Zeeanamoon, houdt van feestjes! Ze houdt van haar vriendinnen en speciaal het centrum van de aandacht te zijn. Maar als ze merkt dat iemand anders meer aandacht of populairder is, kan Star meer dan een beetje jaloers worden.
Polly de Pelikaan, houdt van spelletjes! Ze houdt vooral van verstoppertje spelen daar is ze erg goed in. Polly kent de beste schuilplaatsen!
Terence de Pad, is een beleefde pad maar als hij zich ergert schreeuwt hij "Ribbit". Hij heeft een probleempje, hij vind zichzelf lelijk.
Ula de Uil, is een vreemde uil, want de meeste uilen slapen de hele dag en staan 's nachts op. Una kan nooit 's nachts slapen - ze is bang in het donker! Dus is Una wakker tijdens de dag en zingt prachtige liedjes. Una houdt van muziek!

Uitgezonden door JIMJAM vanaf 2009


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com