FLINT the TIME DETECTIVE

Japanse anime TV serie over Sara Goodman en haar tweelingbroer Tony tijdens een schoolreis in de 25'ste eeuw in een archeologisch veld 3 fossielen. De kwaadaardige Dark Lord die doormiddel van een tijdmachine de tijd beschadigt en de tijdwisselaars naar verschillende tijdperken stuurt. Om ze terug te halen roept Old Timer in de 25e eeuw de tijdpolitie in het leven. De Dark Lord kan de tijdwisselaars niet zelf gaan zoeken daar hij vast zit in het land van angst. Daarom gebruikt hij zijn handlangers, Petra Fina en haar helpers Dino en Mite, voor deze taak.
Op haar eerste missie veranderd Petra in de prehistorie een jongen genaamd Flint, zijn vader Rocky en een tijdwisselaar genaamd Get-A-Long, in fossielen.
Sara en Tony gaan naar hun oom, die op het bureau van de tijdpolitie werkt. Hij brengt de fossielen weer tot leven. Flint en Get-A-Long komen geheel tevoorschijn, maar bij Rocky gaat iets mis waardoor hij slechts een pratende steen wordt. Hierop veranderd Dr. Goodman hem in een hamer met enkele functies, zo dient Flint's vader als wapen voor Flint zelf. Flint wordt vanwege zijn moed en kracht een tijddetective, en blijft bij Sara en Tony.

Uitgezonden door FOXKIDS vanaf 2001


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com