the FIXER

Britse detetive TV serie over John Mercer, een ex-geheim agent veroordeeld tot levenslang vanwege de moord op zijn schoonouders.
Tijdens zijn detentie wordt hij opgemerkt door een ronselaar van een wel erg speciale, geheime tak van de Britse wet. Een die in actie komt zodra er smerige misdadigers door mazen in het wetboek aan hun straf weten te ontsnappen.
De oudere Lenny is de brains die aan het hoofd van dit team staat. En omdat al hun handelingen extreem geheim moeten blijven, is het team piepklein. Zijn rechterhand is de blonde, mooie Rose (Tamzin Outhwaite); een verleidster die er geen been in ziet om met bandieten de koffer in te duiken wanneer nodig. Zolang ze uiteindelijk maar in handen vallen van Mercer, die met hun uitschakeling de wereld weer een stukje beter maakt.
Mercer is ondergebracht in een simpele huurflat, samen met de vierde van dit team: Callum. Een ontwapenend frivool straatjoch.
Mercer is geen geboren killer, maar zijn opdrachtgever heeft hem in de tang. Hij worstelt voortdurend met de grenzen van zijn eigen ethiek, en ligt derhalve non-stop overhoop met zijn meerderen.
Ze bevinden zich allen in een grijs gebied dat buiten de wet valt, en zo veel macht kan corrumperen. Daarom lijkt het soms alsof die rotsvaste houding van Mercer hen allen binnen dat grijsgebied op rechte koers weet te houden.

Uitgezonden door MISDAADNET vanaf 2010

Acteurs:
Andrew Buchan = John Mercer
Jody Latham = Calum McKenzie
Tamzin Outhwaite = Rose Chamberlain
Peter Mullan = Lenny Douglas


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com