FELICITY

Amerikaanse comedy TV serie over een intelligente, gevoelige jonge vrouw Felicity, die ondervind hoe kwetsbaar en onervaren jonge mensen zijn als ze voor het eerst op kamers gaan en hun eigen weg moeten vinden.
Felicity Porter uit CaliforniŽ, wier leven door haar ouders volledig is uitgestippeld. Ze is voorbestemd om na haar eindexamen de medische opleiding aan de prestigieuze Stanford Universiteit te gaan volgen. Ze besluit echter Ben, een medescholier voor wie Felicity al jaren een geheime liefde koestert, te volgen naar New York.
Dit tegen alle verwachtingen en plannen van haar ouders in, die geschokt weigeren haar nog op enigerlei wijze te steunen. Felicity is vanaf dat moment op zichzelf aangewezen, zowel financieel als emotioneel. Felicity maakt al snel nieuwe vrienden, zoals de frÍle Julie Emrick die een soortgelijke tocht naar zelfontdekking doormaakt. Ook de zachtaardige, ongedwongen Noel Crane, medestudent en studiebegeleider, gaat tot haar intieme vriendenkring behoren. Twee andere medestudenten, de bruuske New Yorkse Elena Tyler en haar stoere nieuwe kamergenote Megan, introduceren Felicity met de hardere kant van het leven. Haar nieuwe identiteit ten spijt, blijft het beschouwelijke in Felicityís karakter intact. In de spaarzame momenten die ze voor zichzelf heeft, zet Felicity haar gedachten op cassettebandjes, die ze vervolgens naar Sally stuurt, haar vriendin en voormalige lerares Frans. Op die manier probeert Felicity haar weg te vinden in het fascinerende en gecompliceerde zelfstandige leven.

Uitgezonden door NET5 vanaf 2003

Acteurs:
Keri Russell = Felicity Porter
Scott Foley = Noel Crane
Scott Speedman = Ben Covington
Tangi Miller = Elena Tyler
Greg Grunberg = Sean Blumberg
Amanda Foreman = Meghan Rotundi
Amy Jo Johnson = Julie Emrick
Ian Gomez = Javier Clemente Quintata
Rob Benedict = Richard Coad
Donald Faison = Tracy


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com