the ECHO

Britse spannede 3-delige thriller TV serie over de Engelse journalist Michael Deacon, hij benadert een vrouw in wier garage het lijk van de dakloze alcoholist, Billy Blake is aangetroffen.
Hoe kwam het dat hij levenloos werd aangetroffen in een van de rijkste buurten van de stad, uitgeteerd en verhongerd? En waarom uitgerekend in de garage van een vrouw van wie de echtgenoot, een puissant rijke bankier, vijf jaar eerder met de noorderzon is vertrokken, met medeneming van een enorm fortuin?
Na de gruwelijke vondst in haar garage heeft Amanda Powell elk contact met de pers gemeden. Nu, zes maanden later, benadert ze ineens de journalist Michael Deacon. Ze lijkt geobsedeerd door haar dode bezoeker.
Zijn nieuwsgierigheid wordt gewekt als blijkt dat zij enorme belangstelling voor de dode heeft, aan wiens identiteit wordt getwijfeld.
Deacons nieuwsgierigheid - zowel naar Amanda zelf als naar haar plotselinge belangstelling voor de mysterieuze Billy - is groot. En dat heeft meer te maken met zijn eigen verleden dan met de moralistische opstelling van Amanda - een vrouw wier rijkdom erop lijkt te duiden dat haar echtgenoot dood is... vermoord?
Maar wat Billy Blake ermee te maken heeft?
Hij gaat naspeuringen verrichten en brengt een en ander in verband met de verdwijning van een bankier en een topambtenaar. Tenslotte weet hij de ware toedracht van al deze mysterieuze voorvallen te achterhalen.

Uitgezonden door de VARA in 2000

Acteurs:
Clive Owen ... Michael Deacon
Joely Richardson ... Amanda Powell
Ian Bartholomew ... D.S. Anderson
Selina Cadell ... Emma
Richard Johnson ... Lawrence
Kevin Knapman ... Terry
Barbara Leigh-Hunt ... Mrs. Deacon
Anton Lesser ... Billy Blake
Stuart McQuarrie ... Barry
Camilla Power ... Lisa
Richard Huw ... Pearce
John Forgeham ... Charlie
Peter Lorenzelli ... Tom
Ray Boot ... Sticky


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com