DIGIMON

Japanse animatie TV serie over Digital Monsters. Deze wezens leven in een aparte wereld: de Digi-World. In deze wereld kunnen geen mensen komen, behalve een aantal uitverkoren kinderen.
Tijdens zomerkamp worden zeven kinderen getransporteert naar deze rare nieuwe wereld. Terwijl ze daar zijn ontmoeten ze rare wezens genaamt digimon. Ze raken bevriend met een aantal van hen, maar andere zijn weer slecht. Terwijl ze in Digi-World zijn gaan ze op een missie om alle slecht digimon weer tot goede te maken.
4 jaar later sinds de acht kinderen het slechte versloegen, nu is er een nieuwe groep met kinderen naar Digi-World om het geheim van het slechte op te lossen. Tijdens hun bezoeken in Digi-World raken ze bevriend met Gatomon en Patamon en krijgen de nieuwe kinderen hun eigen digimon. Met hun digimon zetten ze hun aanval in om het geheime kwaad te stoppen.
Drie kinderen krijgen perongelijk een spel waarmee ze een digimon vinden. Deze drie kinderen met hun nieuwe vrienden proberen het kwaad te verslaan terwijl ze het geheim houden voor hun ouders. Na een aantal aanvallen van erg krachtige digimon uit digiworld gaan de drie kinderen met hun digimon en hun vrienden naar Digi-World om de oorzaak van deze slechte digimon te vinden en om hun te stoppen.

Uitgezonden door FOXKIDS vanaf okt. 2000


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com