CYBORG 009

Japanse anime TV serie over 9 experimentele cyborgs (acht mannen en een vrouw), die zijn verzameld door de boze terroristische groepering, Black Ghost. De negen cyborgs keren zich met de hulp van een wetenschapper tegen de controle Zwarte Ghosts. Black Ghost op zijn beurt stuurt meer cyborgs om hun eerste negen experimentele cyborgs te vernietigen, dit veroorzaakt vernietigingen over de hele wereld.

Uitgezonden door FOXKIDS in ??

Cyborg 001 = Ivan Whisky is een baby uit Rusland met verbeterde hersenen geeft hem een aantal psychische krachten, zoals telepathie, telekinese, en extra-zintuiglijke waarneming
Cyborg 002 = Jet Link was de leider van de Jets bende in New York, West Side
Cyborg 003 = FranÁoise Arnoul was een ballet danseres uit Frankrijk. Ze heeft meer zicht en gehoor, zodat door muren heen kan zien en horen.
Cyborg 004 = Albert Heinrich kwam uit Duitsland. Albert had de meest cybernetische wijzigingen; zijn recht vingertoppen bevatten kleine machinegeweren, zijn linkerhand heeft vlijmscherpe randen, en hij heeft raketten verstopt in zijn knieŽn.
Cyborg 005 = Geronimo Jr. ook wel G-junior genoemd is een Native-American, die geen werk kon vinden door het wijdverbreide racisme. Fysiek is hij de sterkste en de grootste
Cyborg 006 = Chang Changku komt uit China, hij was een arme varkensboer. Hij kan enorme vlammen ademen zodoende is het mogelijk voor 006 om tunnels te creŽren in de aarde en vijanden aan te vallen met ondergrondse explosies
Cyborg 007 = Great Britain, zijn echte naam is onbekend was een beroemd actuer uit Engeland. Zijn ongelooflijke vermogen is om zijn cellulaire structuur te hervormen, die hem toelaat om elk voorwerp, dier of persoon te worden die hij wil zijn.
Cyborg 008 = Pyunma uit een geheime deel van Afrika. Hij zou als slaaf weggevoerd worden maar weet te ontsnappen. Hij krijgt mechanische longen, welke hem in staat stellen om voor zeer lange tijd te overleven onder water. Pyunma is een ernstige en koelbloedig vechter die beslissingen neemt als de situatie dit vereist.
Cyborg 009 = Joe Shimamura komt uit Japan en is de leider van de groep. Een delinquente jongere, ontsnapt uit de jeugdgevangenis. Hij heeft de kracht een snelheid te ontwikkelen die zo snel is dat alles eruit ziet als een standbeeld voor hem.


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com