COSTA

Nederlandse romantische/komedie TV serie over Rens, Frida, Tommy en Björn,ze werken als proppers in een populaire Spaanse badplaats.
Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!''en verzorgen daar de dagelijke dansshow.
Proppers zien er goed uit, kunnen goed dansen en hebben nooit aandacht tekort. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden: Janet, Angela, Joyce & Maureen. Janet is een spontane meid die voor het eerst samen met haar zus Angela en diens arrogante vriendinnen Joyce en Maureen op vakantie gaat naar Spanje. janet valt een beetje buiten de boot, is naïver en minder populair dan de andere drie. Wanneer de dames 's avonds samen 'Costa!' bezoeken, blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraags om het dansteam van de discotheek te komen versterken. Janet vindt Rens erg leuk, maar Rens toont weinig interesse in haar. Wanneer een televiesiezender een danswedstrijd organiseert tussen de concurrerende discotheken, komt daar verandering in. Want om de grote concurrent 'The Empire' te verslaan heeft hij Janet hard nodig.

Uitgezonden door YORIN van april-mei 2001, en september-december 2001
en door BNN van 1 okt. tot 3 dec. - 21 maart 2005

Acteurs:
John Wijdenbosch ... Bjorn
Froukje de Both ... Michelle 'Agnetha'
Kurt Rogiers ... Tommy
Bas Muijs ... Paolo
Joey van der Velden ... Danny
Peggy Vrijens ... Monica
Saar Vandendriessche ... Inky
Maria Kooistra ... Giselle
Geert Hoes ... Wolf
Kim-Lian van der Meij ... Greetje
Sylvie van der Vaart ... Ice
Katja Schuurman ... Frida


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com