CITIZEN BAINES

Amerikaanse drama TV serie over senator Elliott Baines, hij moet na vijfentwintig jaar politiek noodgedwongen afscheid nemen van zijn zitje in de Senaat na een verkiezingsnederlaag.
Hij keert terug naar Seattle om een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen en de banden met zijn drie volwassen dochters aan te halen. Baines houdt zielsveel van zijn familie, al kent hij hen amper. Enkele jaren voor de dood van zijn vrouw ruilde hij het vaderschap immers grotendeels in voor de uitbouw van zijn politieke carrière.
Ellen, is een succesvolle advocate die op het punt staat in haar vaders voetstappen te treden. Ze twijfelt echter of haar gezinsleven bestand is tegen een druk bestaan in de schijnwerpers.
Reeva is een voltijdse moeder die haar wankele huwelijk amper staande kan houden. Ze kijkt met spijt terug op de gemiste kansen in haar leven en het ontbreken van een carrière.
Als jongste telg van de Baines-familie probeert Dori voortdurend uit de schaduw van haar vader te treden. De rebelse twintiger is immers vastberaden om op eigen houtje naam te maken als persfotografe. Al snel beseft ze wel dat het geen zin heeft haar afkomst te verbergen.
Deze karaktervolle gezinsleden liggen regelmatig in de clinch, maar hun liefde voor elkaar helpt hen opnieuw een hechte familie te worden.

Uitgezonden door VTM vanaf februari 2005

Acteurs:
Embeth Davidtz ... Ellen Baines Croland
Jacinda Barrett ... Dori Baines
James Cromwell ... Senator Baines
Easton Gage ... Sam Eidenberg


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com