BRATZ

Jeugd TV serie over de meisjes Cloe, Yasmin, Jade en Sasha. Zij delen een grote passie voor mode. Daarnaast bezitten zij ook hun eigen tiener magazine. Voor dit magazine zijn ze constant op zoek naar leuke verhalen. Hun zoektocht naar scoops leidt hen van Stiles High School tot exotische steden over de hele wereld. De beste scoop te pakken krijgen is natuurlijk niet altijd even makkelijk. De Bratz moeten concurreren met Burdine Maxwell, de bemoeizieke editor van Your Thing Magazine en haar twee volgelingen, de tweeling Kirstee en Kaycee (oftewel The Tweevils). Zij zijn bereid om tot het uiterste te gaan om het nieuws voor de Bratz hun neus weg te pikken en zo het magazine van de Bratz te ruineren. Uiteindelijk vinden de Bratz altijd een manier om ze te slim af te zijn.

Yasmin is het stille, maar zelfbewuste prinsesje dat van de Black Eyed Peas en romantische komedies houdt. Yasmin is een sociaal typje.
Sasha weet wie ze is. Ze is niet bang voor confrontaties, weet wat ze wil en hoe ze het voor elkaar moet krijgen! Mode is belangrijk in haar leven, maar muziek is nog veel belangrijker. Ze wordt later vast een beroemde platenproducente... met een eigen kledinglijn!
Jade is een groot fan van Gwen Stefani. Ze is de meeste trendgevoelige Brat. Ze verslindt modebladen en heeft een neus voor koopjes. Daarom ziet ze er altijd erg origineel uit!
Cloe is creatief, misterieus en wispelturig. Ze leest spannende boeken. Haar muzieksmaak wisselt, net zoals haar voorvoorkeuren voor eten. Op modegebied houdt ze van groots en dramatisch. Maar als ze daarin overdrijft...roepen haar vriendinnen Jade en Yasmin haar terug.

Uitgezonden op NICKELODEON in 2008


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com