BORED to DEATH

Amerikaanse comedy TV serie over Jonathan Ames, een jonge schrijver uit Brooklyn, die het leven even niet meer zo zitten.
Zijn relatie is net verbroken door zijn drank- en drugsprobleem, zijn tweede roman komt maar niet uit de verf en hij wordt te vaak dronken met zijn baas.
Tijd voor Jonathan om zijn leven eens onder de loep te nemen. Hij worstelt als schrijver, hij kan geen relatie in stand houden en vindt zijn drank- en drugsprobleem niet echt een probleem. Naast deze overdenking van zijn leven besluit hij zich voor te doen als privť-detective door een advertentie op internet te plaatsen. Wonder boven wonder wordt hij gebeld door potentiŽle klanten die van zijn diensten gebruik willen maken, ondanks dat hij niet bevoegd is.
Bovenop zijn zogenaamde werk als detective, dat hij naast zijn oorspronkelijke werk -schrijver- doet, heeft Jonathan ook nog een officiŽle baan en zijn baas, eist veel van hem... maar niet op schrijfgebied. Hij gebruikt Jonathan vooral als zijn persoonlijke drugsdealer.

Uitgezonden door COMEDY CENTRAL vanaf april 2010

Acteurs:
Jason Schwartzman = Jonathan Ames
Zach Galifianakis = Ray Hueston
Ted Danson = George Christopher
Heather Burns = Leah
Olivia Thirlby = Suzanne


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com