BLUE WATER HIGH

Australische TV serie over prachtige stranden, kristalhelder water en lange zonnige dagen. De cafeetjes en bars zijn talrijk verspreid op het strand en overal weerklinkt muziek. Een perfecte plaats voor tieners die er een zorgeloos bestaan leiden. En in het midden van dit paradijselijke plekje ligt Blue Water High. Een school die naam en faam heeft gemaakt door hun gespecialiseerde surfersopleidingen.
Elk jaar worden twintig 16-jarigen geselecteerd om er een intensieve opleiding te volgen en er gedurende twaalf maanden begeleid te worden door de beste trainers.
Van over de hele wereld wagen jonge surfers hun kans om een plaatsje te krijgen in de school. De opleiding is hard en meedogenloos. De leerlingen moeten hun fysieke grenzen verleggen en hun uiterste best doen om prestaties op topniveau neer te zetten. Op het einde van het schooljaar moeten de leerlingen het tegen elkaar opnemen in een bikkelharde competitie.
Slechts een jongen en een meisje kunnen de gegeerde prachtprijs in de wacht slepen: een kwalificatie om mee te surfen op professioneel niveau én een driejarig sponsorcontract. Geen enkele student wil deze buitenkans aan zijn neus voorbij laten gaan en ieder van hen is bereid het spel hard te spelen......

Uitgezonden door VT4 vanaf 17 augustus 2007

Acteurs:
Sophie Luck =Fiona ‘Fly’ Watson
Martin Lynes = Craig "Simmo" Simmonds
Tahyna Tozzi = Perri Lawe
Khan Chittenden = Dean "Edge" Edgely
Kate Bell = Bec Sanderson


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com