BIG TIME RUSH

Amerikaanse mucis/comedy TV serie over Kendal, James, Carlos en Logan, vier zestienjarige vrienden.
Ze verlaten hun vaste stek in het koude Minnesota en verhuizen naar het zonnige LA waar ze hun intrek nemen in de 'Palm Wood School'.
Deze school is speciaal opgericht voor jongeren die ervan dromen acteur, zanger of entertainer te worden en platenmaatschappijen brengen er dan ook hun grootste talenten onder.
Halsoverkop komen de vier vrienden terecht in het glamourous LA en ontdekken ze met vallen en opstaan wat het betekent een rijzende popster te zijn. De razend populaire producer van diverse boybands,
Gustavo Roque, begeleidt hen op hun weg naar de top. In eerste instantie wil deze arrogante en harde producer de wereld laten zien dat hij hét nog niet verleerd is. Naarmate hij meer en meer tijd met de jongens doorbrengt , wordt hij als een vader voor hen.

Uitgezonden door NICKELODEON vanaf 29 mei 2010

Acteurs:

Kendal gespeelt door (Kendall Schmidt) heeft het grootste talent op muziek- en dansgebied. Bovendien is hij heel relax, extreem trots op zijn vrienden en probeert hij de problemen in de groep altijd democratisch op te lossen, wat hem wel een beetje tot leider van de groep maakt.

James gespeelt door (James Maslow) barst van het zelfvertrouwen en is ervan overtuigd dat hij met hard werken, een sterke wil en een goede persoonlijke verzorging, alles kan bereiken wat hij nastreeft. Hij heeft de dingen graag op zijn eigen manier en zal er dus alles aan doen om de anderen hiervan te overtuigen. James ziet het leven dan ook als één grote uitdaging. Probleem is dat hij zichzelf wel eens durft te overschatten.

Carlos gespeelt door (Carlos Pena) is de pretty boy en grappenmaker van de band. Alles wat hij zegt komt recht uit het hart maar soms zou hij beter eerst nadenken. Hij heeft een hart van goud maar is niet de allerslimste van de groep. Hij ziet het leven als één groot feest en zijn motto luidt dan ook: er moet vooral genoten worden!

Logan gespeelt door (Logan Henderson) is de meest intelligente. Hij is absoluut geen nerd maar gewoon een slimme jongen die iets serieuzer in het leven staat dan de overige bandleden. Stiekem maakt hij soms wel het huiswerk van de andere drie.
Ciara Bravo speelt Katie Knight, het kleine zusje van Kendal, die de band vaak helpt met hun plannetjes.
Stephen Kramer Glickman speelt Gustavo Rocque een wereldberoemd producer, die al jaren geen hit meer heeft gehad wil de jongens beroemd maken.


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com