BEL's BOYS

Britse tragie/komische TV serie over de 11-jarige Bel Barter, ze is gek op muziek. Wanneer ze een nieuwe boysband ontdekt, wil ze haar vader, die acteursmanager is, overtuigen om hen onder zijn hoede te nemen. Bel is vastberaden en goede organisator. Ze wil er dan ook alles aan doen om de jongens te laten doorbreken.

Uitgezonden door KETNET vanaf februari 2010

Acteurs:
Allanah Scully = Bel

Dorothy Cotter = Sj is de assistente van Ainsley. Ze droomt ervan actrice te worden en hoopt dat Ainsley haar kan helpen. Ainsley heeft het zo druk met zijn werk dat hij haar droom niet serieus neemt. Sj helpt Bel soms uit de nood en speelt voor manager als het nodig is.

Paddy Jenkins = Ainsley houdt van twee dingen in zijn leven: zijn werk als manager en zijn liefdevolle dochter Bel. Hij is een alleenstaande vader en is altijd heel bezorgd om Bel. Hij vindt dan ook dat de muziekindustrie niet de juiste plek is voor zijn dochter om in op te groeien.

Eoin Logan = Tay is de drummer van de band. Hij is gevoelige jongen en een echte romanticus die graag liefdesliedjes schrijft. Tay is een tikkeltje onzeker en hij heeft last van podiumangst. Hij houdt van het idee dat ze een manager hebben.

Luke O'Reilly = Leon is de gitarist van de Belís Boys. Omdat hij iets meer volwassen is is dan Tay en Vince is hij een beetje de leider van de groep. Leon is een vrolijke vogel en probeert het leven altijd positief te bekijken. Hij leeft voor zijn muziek en en hoopt dat ze ooit zullen maken in de muziekwereld.

Graham McKee = Vince zingt en speelt op de bassgitaar bij de Belís Boys. Vince kan soms een echte zwartkijker zijn. De weg naar de top is hard voor hem en dat kan hem soms ontmoedigen. Toch blijft hij geloven in de band. Hij kan het goed vinden met Bel, maar vindt het soms moeilijk om een 11-jarig meisje serieus te nemen.

Lara McIvor = Carina
Leo McGuigan = Ollie


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com