ASTRO BOY

Japanse anime TV serie over de kleine robot Astro Boy in het futuristische Metro City gemaakt door de wetenschapper Dr. Tenma naar het evenbeeld van zijn overleden zoon, Tobio, die om het leven is gekomen bij een auto-ongeluk. Maar Astro Boy kan de hoge verwachtingen die zijn vader van hem heeft nooit echt waarmaken. Al snel ontdekt Tenma echter dat Astro Boy Tobio nooit zal kunnen vervangen, vooral omdat hij niet ouder wordt en geen menselijke esthetica bezit. Hij verkoopt Astro Boy daarom aan de circuseigenaar Hamegg.
Op zoek naar acceptatie en waardering gaat Astro Boy op een lange tocht vol avonturen en gevaren. Na verloop van tijd wordt Astro Boy in het circus opgemerkt door Professor Ochanomizu, het nieuwe hoofd van het ministerie van wetenschap. Hij koopt Astro Boy, en ontdekt al snel diens speciale vaardigheden en mogelijkheid tot het uiten van menselijke emoties. Onder Ochanomizuís leiding gaat Astro Boy zich bezighouden met het bestrijden van misdaad en onrecht. Veel van zijn tegenstanders zijn aliens, vijandige robots en robothatende mensen.
Hoewel het een harde leerschool is, leert Astro Boy hier wel wat vriendschap is, maar ook wat haat en verraad zijn. Tijdens de gevechten leert Astro Boy wat zijn bovenmenselijke krachten zijn, en hoe hij zelfs de grootste vijanden kan verslaan. Als er dan een invasie van buitenaardse wezens de Aarde bedreigt, is Astro Boy de aangewezen redder, waarna hij eindelijk weer een relatie met zijn vader kan opbouwen.

Uitgezonden door ?? in ??


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com