ARJUNA - EARTH GIRL

Japanse anime TV serie over Juna, een gewone middelbare school meisje, tot de dag dat ze stierf door een motorongeluk. In de schemering van de dood, zag ze de toekomst van de dorre aarde verwoest door de raaja. De jongen Chris verschijnt en bied haar een tweede kans op leven als ze de raaja zou stoppen. Ze is het er mee eens en wordt zo "Avatar of Time" en krijgt superkrachten om de aarde te redden.
In haar tweede leven lijkt ze een normaal meisje, maar ze beschikt over het vermogen te veranderen in een superheldin die de kwaadaardige Raaja bestrijdt. De Raaja blijken de bron van alle vervuiling en ziekte op aarde te zijn en alleen Juna kan hen opsporen en vernietigen.
Juna en Tokio ontmoeten elkaar in een hamburgertent. Terwijl Tokio korte metten maakt met een hamburger kan Juna geen hap door haar keel krijgen. Iets in haar weerhoudt haar te eten, maar wat? Op de terugweg krijgt Tokio opeens hevige maagkrampen en verliest het bewustzijn. Het lijkt erop dat hij een genetisch gemodificeerd virus heeft opgelopen. In een poging hem te redden, wordt Juna onmiddellijk zijn lichaam in gestuurd om de Raaja, die Tokioís leven bedreigt te bestrijden.
Juna probeert Tokio uit te leggen, dat ze hem niet meer kan zien. Zijn aanwezigheid tijdens haar gevechten met de Raaja leveren teveel gevaar op. Daarom kan ze ook de ring die hij haar wil geven niet aannemen. Hij voelt zich echter afgewezen en besteedt steeds meer tijd bij Sayuri, tot wanhoop van Juna..
Tokio's vader heeft bacteriŽn ontwikkeld, die zich voeden met ruwe olie. Ze zijn uit het lab ontsnapt en zich over het hele gebied vermenigvuldigd. Elk product waar ook maar een beetje aardolie in is verwerkt worden direct door de bacteriŽn aangevallen en een ecologische ramp zonder weerga dreigt. Juna, die op missie in New York is, hoort het nieuws op TV. Ze wil meteen terug naar Japan, maar het land is in quarantaine geplaatst. Zal ze de Raaja kunnen overmeesteren en een ecologische ramp afwenden?


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com