ANGRY BOYS

Australische 12-delige comedy TV serie met de Australische komiek, acteur en schrijver Chris Lilley die hiermee zijn raak geobserveerde, karaktergebaseerde humor naar nieuwe conceptuele hoogten tilt.
In de twaalf afleveringen van Angry Boys onderzoekt hij de levens, dromen en ambities van het mannelijke geslacht in de hedendaagse maatschappij.
Hij doet dat aan de hand van zes personages die hij allemaal zelf vertolkt: de identieke 17-jarige tweeling Daniel en Nathan Sims, die op het Australische platteland verblijven; Blake Oakfield, een voormalig wereldkampioen surfen die nu op zijn lauweren rust; S.mouse, een Afro-Amerikaanse rapper wiens burgerlijke opvoeding haaks staat op zijn straatimago; Jen Okazaki, een Japanse moeder die haar jongen wil omtoveren tot een skateboardlegende en Ruth "Gran" Sims, een onorthodoxe gevangenisbewaarster in een heropvoedingsgesticht voor jongens.
De reeks werd in documentaire stijl opgenomen en slaagt er telkens opnieuw in om te verrassen, te choqueren en grenzen te verleggen met zijn hilarische en onconventionele aanpak en innemende personages, wier levens allemaal met elkaar verbonden zijn.


Uitgezonden door ACHT TV vanaf 09 feb. 2014


Acteurs:
Chris Lilley ... Blake Oakfield
Deborah Jones ... Kerry
Greg Fairall ... Steve
Liam Keltie ... Tyson
Samuel Cooke ... Jamie
Sarah Sutherland ... Kareena
Virginia Cashmere ... Julia


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com