AMERICAN FAMILY

Amerikaanse drama TV serie over een Latino-familie uit Los Angeles, met aan het hoofd patriarch Jess Gonzalez. Zijn kroostrijk gezin bestaat uit drie zonen Conrado, Esteban en Cisco en twee dochters Vangie en Nina.
Na de plotse dood van Jessí echtgenote Berta, trekt zijn jongste dochter Nina - een talentvolle advocate - opnieuw bij hem in. Jess kan alle hulp immers goed gebruiken: hij heeft al jaren een eigen kapperszaak in het oosten van Los Angeles en staat daarnaast in voor de opvoeding van zijn kleinzoon Pablito. Diens vader Esteban raakte een tijdje geleden op het slechte pad en probeert nu zijn leven opnieuw op te bouwen. Dat kan hij echter niet zonder de onvoorwaardelijke steun van zijn vader.
Maar ook de rest van de familie Gonzalez kent de weg naar het ouderlijke huis. Kinderen, kleinkinderen en tal van andere aanverwanten komen er voortdurend over de vloer, maar zo heeft Jess het graag: hij hecht namelijk veel belang aan traditionele familiewaarden en hij staat erop nauw betrokken te worden bij het leven van zijn kroost en hun dagelijkse beslommeringen

Uitgezonden door VTM vanaf januari 2006

Acteurs:
Edward Olmos - Jess Gonzalez
Sonia Braga - Berta Gonzalez
Esai Morales - Esteban Gonzalez
Constance Marie - Nina Gonzalez
Raquel Welch - Tante Dora
A.J. Lamas - Cisco Gonzalez
Rachel Ticotin - Vangie Gonzalez-Taylor
Austin Marques - Pablito Gonzalez


Copyright 2007-2012 © televisieseries.com - - hosted by: Hostgator.com